ZKUUGS dobio novu predsjednicu

Osnivači Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Grada Siska izabrali su novu predsjednicu.
Na skupštini Zajednice izabrana je nova predsjednica. To je Margareta Horžić, dugogodišnja predsjednica ansambla Lipe, za tajnika je izabran Igor Božičević, predsjednik VIA Kolapjani.

Vjerujemo da će njihovo iskustvo u radu u kulturno-umjetničkom amaterizmu pridonjeti napretku zajednice. Nova predsjednica je zamijenila gđu. Maricu Cink koja je dvije godine obavljala dužnost dopredsjednice Zajednice.
Zapitali smo novu predsjednicu što su planovi?
„Osnovno što želimo postići je da zajednica bude servis i podrška svim udrugama koje nam se žele pridružiti kao pridružene članice. Omogućujemo svim pridruženim članicama da objavljuju i oglašavaju svoje manifestacije putem naše web i facebook stranice, omogućujemo im povlaštenu poziciju kod uplate naknade ZAMP-u, sudjelovanje na seminarima i radionicama, te ostalim edukacijama u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, korištenje prostora za probe koji je ustupljen Zajednici, te ostale pogodnosti.
Osim toga Zajednica ima i programe kojima je sama nositelj. Jedna od njih je Prvi pljesak, manifestacija koja omogućava mladim talentima da se pokažu sisačkoj publici i otvara im vrata da postanu aktivni članovi nekog amaterskog društva. Druga manifestacija će biti Božićni koncert kulturno umjetničkih udruga u organizaciji Zajednice, a u budućnosti se očekuje još novih projekata.“

Leave your thought

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.