Rolin Humes i L.I.P.E. u Luci Sisak

20.05.2017. 21,00 h

Sišćani i gosti će po prvi puta imati priliku vidjeti jednu neobičnu i jedinstvenu suradnju.

Iako se radi o raznim stilovima glazbe, kada su vrhunski glazbenici u pitanju i kada postoji dobra volja sve se može sjediniti.

Ideju za ovu neobičnu suradnju je dala direktorica Turističke zajednice grada Siska Milijana Borojević.

Ovaj puta imamo neobičan spoj poznatog sisačkog ansambla L.I.P.E. i mladog blues banda Rolin Humes koji je u kratkom vremenu pronašao put do svojih fanova i privukao pažnju medija.

Evo što nam o toj suradnji kažu sudionici:

“Ako glazbu shvatimo kao neprestalno istraživanje, avanturu, putovanje, tada dobivamo nešto novo, drugačije i jedino na takav način se razvijamo i napredujemo.

Treba biti uvijek otvoren prema svemu novom, prema svakoj suradnji; ponekad će to biti netko s kim se već dugo poznaješ, a ponekad će to biti netko koga si prvi puta susreo.

Do prije nekoliko mjeseci nismo ni sanjali da bi moglo doći do suradnje s blues bandom, ali u jednom prijateljskom razgovoru sa direktoricom Turističke zajednice grada Siska, Milijanom Borojević, o našim planovima i novim projektima, ona je odjednom upitala, “da li ste vi za jednu suradnju…” i tako je sve počelo.

Zajedno smo uvježbali nekoliko pjesama i isprepleli naše repertoare. Vjerujemo da će vam se svidjeti.”

Margareta Horžić L.I.P.E.

„Jako sam sretan što nam je drugu godinu zaredom omogućeno da realiziramo koncert u luci Sisak i što smo ostvarili suradnju sa Lipama, suradnju za koju prije samo par mjeseci nisam uopće mogao zamisliti da je moguća, a kamoli da će se i realizirati. Nadam se da će i ove godine koncert izazvati interes što većeg broja Siščana i da ćemo se ponovo svi lijepo zabaviti u jednom od najboljih prostora, ne samo u Sisku, već puno šire.

Robert James Hudulin, Rolin Humes

Leave your thought

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.